Project Description

Ochelari de soare

Ochelarii de soare protejeaza ochii de radiatiile solare si ofera confort sporit in zilele cu soare. Acestia se pot realiza si cu dioptriile dumneavoastra astfel incat sa va bucurati de confortul oferit de filtrul de culoare dar si de vederea clara la toate distantele.

Ochelari de vedere

Ochelarii de vedere sunt dispozitive medicale cu rol de corectie al afectiunilor oculare, care au lentile cu dioptrie (unitate de masura a puterii unei lentile). Pot fi pentru vederea la distanta, la intermediar sau aproape precum si multifocali.

Ochelarii pentru distanta sunt ochelarii folositi pentru activitatile care implica vederea de departe: la condus, pentru activitati sportive, la plimbare, la cinema, etc.

Ochelarii pentru aproape sunt de obicei ochelari folositi pentru citit sau activitati care implica vederea de aproape, pâna la 40 de cm.

Ochelarii pentru intermediar (lentile degresive) au aparut ca o consecinta a nevoii de mai mult confort in spatiul de lucru sau, in general, in incapere. Acestia sunt ideali pentru a fi folositi la birou, la calculator, pentru privitul la televizor sau pentru hobby. Ofera confort sporit in zona de aproape precum si la intermediar.

Ochelarii multifocali (lentile progresive) ofera confort la toate cele trei distante, aproape, intermediar si distanta

Ochelari de citit

Ochelarii de citit sunt ochelarii construiti direct cu dioptria pentru aproape.

Ochelari pentru soferi

Ofera confort sporit in masina, in toate conditiile de iluminare. Se pot realiza in varianta de soare, cu filtru de culoare, cu filtru polarizat, multifocali sau fotocromatici.

Ochelari pentru sportivi

Pentru performante sporite aveti nevoie de vedere performanta. Ochelarii pentru sportivi ofera randament maxim in timpul practicarii sporturilor, sunt realizati din materiale performante ce le confera rezistenta la socuri.

Momentan nu exista stoc. Pentru informatii va rugam sa ne contactati.

Ochelari de protectie

Vedeti bine, lucrati cu spor. Ochelarii de protectie iti ofera vedere maxima atunci cind lucrezi dar iti si protejeaza ochii in timpul lucrului. Realizati din polycarbonat, rezista la impact si reprezinta solutia optima si necesara pentru cei care desfasoara activitati cu risc ridicat pentru ochi (taieri, aschieri, ciopliri etc.).

Momentan nu exista stoc. Pentru informatii va rugam sa ne contactati.