Proiectul “Cresterea cotei de piata a societatii comerciale IRIS OPTICA SRL”

 Proiectul “Cresterea cotei de piata a societatii comerciale IRIS OPTICA SRL”, cod MySMIS 111609, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020  este implementat de catre IRIS OPTICA SRL si are o valoare totala de 291.983,95 lei, din care 193.516,34 lei reprezinta finantare nerambursabila.

Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul este prevazut a se derula în perioada 04.04.2018 -03.10.2018 .

Obiectivele  proiectului sunt:

  1. Modernizarea, extinderea si inovarea activitatii firmei prin achizitionarea unor echipamente tehnologice performante si inovative specifice activitatii – 3 echipamente.
  2. Cresterea cifrei de afaceri a întreprinderii cu aprox. 19.7 % în primii trei ani de la data finalizarii proiectului
  3. Crearea unui loc de munca, fata de numarul mediu de locuri de munca existent

Prezentul proiect vizeaza modernizarea si extinderea activitatii societatii prin achizitia de echipamente inovative care vor contribui la îndeplinirea obiectivelor generale si specifice.

Codul CAEN pentru care a fost solicitata finantarea: 3250 – Productia de dispozitive, aparate si instrumente medicale.

Realizarea acestei investitii este data de preocuparea constanta a societatii de a se dezvolta si de  a-si consolida pozitia pe piata. Firma doreste cresterea competivitatii pe o piata aflata pe un trend ascendent si pentru care exista perspective de dezvoltare în anii urmatori.

Astfel prin implementarea proiectului propus se vor atinge obiectivele societatii de  modernizare, inovare si diversificare, în vederea cresterii cotei de piata a societatii.

Proiectul presupune achizitionarea urmatoarelor echipamente inovative care vor aduce o contributie majora în activitatea societatii:

  1. Sistem automat de slefuit lentile – Sistem avansat de slefuit lentile ce permite executarea cu mare precizie a oricarui tip de prelucrare

necesara într-un laborator de optica medicala.

  1. Autolensmetru avansat ce utilizeaza tehnologia frontului de unda pentru masurare în 130 puncte.
  2. Kit instrumentar pentru control si reglare necesar producerii dispozitivelor medicale

Durata de realizare a investitiei va fi de 6 luni.

Prin achizitia noilor echipamente compania se va putea adresa unui numar mai mare de clienti si îsi va consolida pozitia pe piata de optica medicala din Sighisoara.

Un mediu curat este esential pentru sanatatea umana si bunastare. Totusi, interactiunile dintre mediu si sanatatea umana sunt extrem de complexe si dificil de evaluat. Aceasta face ca utilizarea principiului precautiei sa fie extrem de utila.

Cele mai cunoscute impacturi asupra sanatatii se refera la poluarea aerului inconjurator, la calitatea proasta a apei si la igiena insuficienta. Se cunosc mult mai putine despre impacturile substantelor chimice periculoase asupra sanatatii. Zgomotul reprezinta o problema emergenta de sanatate si de mediu.

Schimbarile climatice, diminuarea stratului de ozon, pierderea biodiversitatii si degradarea solului pot afecta, de asemenea, sanatatea umana. Când vine vorba de sanatatea ochilor tai si de elementul necesar care este o vedere de buna calitate, oamenii nu fac rabat si cauta servicii de calitate la standarde superioare.

Prin investitia în echipamente noi si inovatoare societatea IRIS OPTICA SRL vine în sprijinul clientilor prin oferirea de servicii de calitate si prin asigurarea conditiilor optime de prestare a acestora.

NOU IN SIGHISOARA !!!

YUNIKY

 MODELE UNICE DE OCHELARI PERSONALIZATI  PRIN IMPRIMARE 3D. 

ESTI UNIC ,POARTA OCHELARI YUNIKU!!!

MASURARI DIGITALE PRECISE PENTRU UN OCHELAR CORECT!!!